Les paneres de Ràdio Sant Cugat endolceixen el Nadal a dues famílies


  • Comparteix:

Maria Rosa Gener, de Sant Cugat, i Teodocia López, de Rubí, han estat les guanyadores del sorteig de les paneres de Nadal de Ràdio Sant Cugat. Més de cent persones han participat a la rifa, que s'ha celebrat en directe aquest divendres al magazín 'Sant Cugat a Fons'. Les paneres, valorades en 200 euros cadascuna, són fruit de les aportacions d'una quarentena de comerços locals.

El magazín 'Sant Cugat a Fons' ha celebrat aquest divendres en directe el sorteig de les dues paneres que, com cada Nadal, reparteix l'emissora municipal amb la col·laboració del comerç local. Un total de 110 persones han trucat a la ràdio per optar als premis, que són possibles gràcies a la col·laboració de 40 botigues de la nostra ciutat.

Escoltem el director comercial de Ràdio Sant Cugat, Pere Pahissa.

Pere Pahissa

Estem molt satisfets de que tants comerços de la ciutat col·laborin cada any amb nosaltres desinteressadament.


El responsable de Cal Caballu, Joan Castanyer, ha estat la mà innocent que ha premiat Maria Rosa Gener, de la ciutat, i Teodocia López, de Rubí. Escoltem les guanyadores en el moment de conèixer la notícia.

Maria Rosa Gener i Teodocia López

Estic molt contenta. Quina il·lusió! / Moltes gràcies per tot!


Les dues paneres, per valor de 200 euros cadascuna, inclouen vins i caves, torrons, conserves, embotits, bombons, fruita i invitacions per a restaurants, entre altres productes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.