Josep Argemí, reelegit rector de la UIC per tres anys més


  • Comparteix:

El rector de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), el doctor Josep Argemí, ha estat reelegit per segona vegada per a aquest càrrec. El mandat d'Argemí s'allargarà els propers tres anys i coincideix amb el desè aniversari de la fundació de la institució i l'inici dels estudis de Medicina el proper curs.

Enguany, és el sisé any any de rectorat de Josep Argemí, nomenat pel càrrec el desembre de 2001. Argemí és catedràtic en Pediatria, i, abans d'ocupar el càrrec de rector, va ser degà de la Facultat de Ciències de la Salut de la UIC.

Argemí ha agraït la confiança dipositada en la seva persona i s'ha compromès a seguir al capdavant de la institució amb esperit de servei, tenint en compte les necessitats de totes les persones que hi treballen.

Aquesta és la segona vegada que el rector és renovat pel Patronat Universitari. Enguany la seva renovació coincideix amb la celebració del desè aniversari de la institució i amb projectes en marxa com la implantació dels nous estudis de Medicina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.