El diàleg entre cultures i religions, prioritat en la nova etapa dels jesuïtes


  • Comparteix:

El director del Centre Borja, Antoni Blanch, aposta per un acostament entre cultures i religions en la nova etapa que s'obre en l'Ordre de Jesús. La confessió està celebrant aquests dies a Roma la seva congregació general on s'escollirà el nou Pare General després de la renúncia de Petter-Hans Kolvenbach.

Petter-Hans Kolvenbach ha renunciat al càrrec després de 25 anys al capdavant de l'ordre dels jesuïtes. La renúncia obre la porta al procés conegut com a congregació general on es reuneixen delegats jesuïtes de tot el món per escollir el nou Pare General i traçar les noves línies d'actuació de l'ordre religiós.

El director del Centre Borja, Antoni Blanch, creu que el diàleg entre cultures i religions ha de guiar l'acció dels jesuïtes.

Antoni Blanch

El diàleg entre cultures i religions serà molt important en la nova etapa. En aquesta congregació, es reuneixen representants d'Àsia, Àfrica i l'Amèrica Llatina.


A la congregació, que s'està celebrant a Roma, hi ha assistit el Pare Provincial de Catalunya, Pere Borràs, en representació dels jesuïtes catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.