L'alt preu dels lloguers expulsa els quioscos de premsa de l'eix comercial


  • Comparteix:

L'elevat preu dels lloguers de locals a l'eix comercial ha provocat la desaparició dels espais de venda de premsa de l'eix de vianants. Els quiosquers també atribueixen la crisi del sector a la proliferació dels diaris gratuïts i a les edicions digitals dels principals diaris.

En aquests moments, l'eix comercial conformat pels carrers de Valldoreix, Santa Maria i Santiago Rusiñol disposa només de dos espais de venda de premsa ubicats als dos extrems de l'eix: a l'estació i la plaça del Rei. Els propietaris de quioscos diuen que el motiu principal de la manca d'espais de venda de premsa són els reduïts marges de benefici de la venda de diaris. Aquests beneficis no permeten afrontar els elevats lloguers de la zona, segons els quiosquers.

Escoltem l'opinió d'alguns dels venedors de diaris de la ciutat en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

Quiosquers

El problema són els elevats lloguers i el reduït marge de benefici. / A l'eix comercial els espais de lloguer són molt alts.


Els veïns de la ciutat són els altres afectats per la desaparició dels quioscos de l'eix comercial. Segons els ciutadans, cal que una zona tan transitada com l'eix de vianants disposi d'espais de venda de premsa.

Ciutadans

Actualment al centre només n'hi ha un al Mercat Pere San / N'hi han pocs i has d'anar fins al mercat vell / Fan falta quioscs de premsa, els que hi ha estan massa desplaçats.


Segons els quiosquers, la caiguda de l'hàbit de lectura és també un factor determinant pel tancament dels quioscos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.