L'Ateneu amplia els cursos a l'horari de matí a partir de l'abril


  • Comparteix:

L'Ateneu afronta el tercer trimestre amb diverses novetats a la seva programació. L'entitat santcugatenca manté gran part dels seus cursos, entre ells els de dansa, i amplia l'oferta a l'horari de matí.

L'Ateneu acollirà, entre el 7 d'abril i el 13 de juny, una cinquantena d'activitats entre les quals destaca la varietat de cursos de cuina que van des de l'elaboració de postres, passant per la cuina per a principiants i fins la de plats refrescants per a l'estiu.

Entre els cursos amb titulació oficial, Joana Chordà, coordinadora d'activitats, destaca la novetat del de manipulació d'aliments

Joana Chordà

El curs s'afegeix a les titulacions de monitors i directors.


Els cursos d'idiomes, d'art o de benestar personal també estaran presents el proper trimestre. Entre aquests darrers, destaquen les sessions de 'feng shui' i de reflexologia podal que se sumaran a les ja consolidades de ioga, pilates i flors de bach. En l'àmbit de la informàtica, l'Ateneu tornarà a disposar de cursos d'Internet i photoshop, entre d'altres.

A més, l'entitat s'ha proposat unir els sistemes operatius Linux i Windows, ho explica Joana Chordà.

Joana Chordà

Farem un curs d'informàtica bàsica combinant els dos programaris.


El programa complert de cursos del tercer trimestre es pot consultar a la pàgina web de l'entitat, www.ateneu.cat, que presenta una nova imatge des de fa dos mesos. Les inscripcions es podran realitzar a partir del 10 de març a la secretaria de l'Ateneu santcugatenc.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.