La Creu Roja organitza a la Casa de Cultura una marató de recollida de sang


  • Comparteix:

El Banc de Sang de Creu Roja fa una crida demà als santcugatencs per arribar a les 250 donacions. Durant onze hores ininterrompudament la Casa de Cultura acollirà aquesta marató de donacions que pretén fer front a la davallada de donants que es produeix en els períodes de vacances.

Sota el lema 'L'oportunitat de donar-te als altres', Creu Roja fa una crida a la solidaritat i munta demà a la Casa de Cultura una marató de donacions. Es vol evitar el descens de bosses de sang que es produeix durant les dates de Nadal i que podrien fer perillar les intervencions quirúrgiques.

Segons Elvira Ribó, presidenta del Banc de Sang de Creu Roja, l'objectiu és tenir un estoc suficient que permeti als centres hospitalaris fer front a les necessitats diàries:

Elvira Ribó

Sempre que hi ha una època que surt de la normalitat, com pot ser Nadal, patim un descens en el nombre de donacions


Aquesta campanya especial. La segona que es porta a terme a Catalunya després de Rubí, es repetirà el proper dilluns a la tarda al Club Muntanyenc. Després es portarà a d'altres ciutats com ara Mataró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.