Un santcugatenc guanya el premi al millor tatuatge de la convenció internacional de Gijón


  • Comparteix:

El tatuador santcugatenc Miguel Sánchez, conegut artísticament com Deysi, s'ha endut el premi al millor tatuatge de la convenció internacional de l'especialitat que es va celebrar el cap de setmana passat a Gijón. Sánchez ha rebut el guardó en ser escollit entre més d'un centenar de tatuadors de tot el món.

En concret el tatuatge pel qual Miguel Sánchez ha rebut el premi és un treball en l'avantbraç de la seva companya de feina a l'estudi, Tattoo Deysi, fet amb la tècnica de 'freehand'. Aquesta modalitat de tatuar consisteix en no fer servir cap plantilla ni dibuix previ a la pell.

Segons Miguel Sánchez, aquest premi internacional li ha de permetre projectar el seu treball en l'àmbit internacional. En aquest sentit Sánchez té previst assistir en els propers mesos a tres convencions internacionals que se celebraran a Roma, Estocolm i Nova York.

Escoltem Sánchez en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Miguel Sánchez

Aquest premi és molt important perquè ens obrirà moltes portes a nivell internacional.


El treball de Miguel Sánchez no es limita únicament als tatuatges ja que també destaca en l'art dels grafits, de la pintura amb aerògraf i del dibuix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.