La Festa de la Cooperació arriba aquest dissabte a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

'El teu paper és important' és el lema de la Festa de la Cooperació que arriba aquest dissabte a Sant Cugat. La plaça d'Octavià acollirà tota mena d'activitats amb una trentena d'ONG en una jornada que substitueix la Setmana de la Solidaritat per concentrar tots els actes en un dia.

La festa vol ser 'un espai obert i de participació per donar a conèixer tots els projectes de cooperació i solidaritat' que es van fer l'any passat així com les entitats que els duen a terme. Per aquest motiu la Xarxa Solidària i l'Ajuntament han editat una guia que es repartirà durant la jornada.

Beth Mejan és tècnica de l'Oficina Municipal de Solidaritat. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Beth Mejan

És poder-li ensenyar a la gent de Sant Cugat què s'està fent a nivell d'entitats i quins projectes estan fent les ONG de la ciutat.


Aquesta jornada substitueix la Setmana de la Solidaritat per concentrar més les activitats tal com destaca la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer.

Susanna Pellicer

Enguany en lloc de ser una setmana serà un dia només perquè els actes quedaven una mica dispersos.


Una mostra de cooperació, un mural de la solidaritat i una xerrada sobre l'estat del món a càrrec del president de la Universitat Internacional de la Pau, Arcadi Oliveres, són algunes de les iniciatives de la primera Festa de la Solidaritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.