Comença a restablir-se el servei de trens de Ferrocarrils de la Generalitat


  • Comparteix:

Situació de gairebé normalitat a Sant Cugat després que hagin començat a sortir els primers trens direcció Barcelona després de la interrupció causada aquest matí pel xoc de dos trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) entre les estacions de les Planes i la Floresta. A conseqüència de l'accident, quatre persones han resultat ferides i estan sent ateses als Centres d'Atenció Primària (CAP) de Sant Cugat.

El servei de Ferrocarrils de la Generalitat a les línies del Vallès ha estat aturat entre Sarrià i Sant Cugat durant prop de tres hores. El xoc entre els dos combois, on viatjaven quasi 200 persones, ha provocat un sotrac i, tot i que no hi ha ferits d'importància, ha causat contusions a alguns passatgers.

A l'estació de Sant Cugat s'han acumulat centenars de passatgers durant tot el matí que s'han queixat de la poca informació rebuda. Així ho han dit en declaracions a Cugat.cat.


Usuaris de Ferrocarrils

He preguntat, m'han dit que hi havia un incident però no han dit res en concret./ Molt malament perquè haig d'anar a treballar i porto una hora esperant.



Mentre la connexió en tren ha deixat de funcionar, FGC ha habilitat un servei d'autobusos per comunicar Sant Cugat i Barcelona. Els tècnics de FGC investiguen quines han estat les causes de la topada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.