L'alcalde respon un any més les preguntes que els nens li formulen a l'Envelat de Nadal


  • Comparteix:

L'últim dia de 2002 de l'Envelat va reservar als més petits l'oportunitat de conversar amb l'alcalde. Més d'una trentena de nens, entre 6 i 14 anys, van preguntar a Lluís Recoder tots tipus de qüestions relacionades amb el seu càrrec, la ciutat i la seva vida personal.

Durant una hora, els santcugatencs més menuts van parlar una estona amb l'alcalde Lluís Recoder. En aquesta entrevista, retransmesa per Ràdio Sant Cugat, la quitxalla va resoldre aquelles curiositats que envolten la figura de la màxima autoritat política de la ciutat. Precisament, la tasca que exerceix Recoder a l'Ajuntament va ser motiu de diverses preguntes, així com altres relacionades amb les seves aficions i les relacions familiars. Escoltem algunes qüestions que van formular els nens i com va respndre l'alcalde:

Nens i Recoder

Quans cavalls hi ha a Catalunya...


Com ja va passar en l'anterior edició de l'Envelat, la majoria de preguntes les van fer nenes, tot i que en aquesta ocasió els nens van animar-se més a parlar amb Recoder. L'alcalde no va limitar-se només a respondre preguntes, ja que també va interessar-se per la formació dels nens i les seves inquietuds. També va tenir temps d'atendre peticions més compromeses com la que feia la Mireia, d'onze anys:

Nens i Recoder

Que s'acabin totes les obres de Sant Cugat...




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.