L'ONG Babel puntodeencuentro ja té presència a Sant Cugat


  • Comparteix:

Ajudar els immigrants, tant aquí com als seus països d'origen, és l'objectiu de l'ONG Babel puntodeencuentro, que fa poc ha obert una delegació a Sant Cugat. Entre altres projectes, aquesta organització té una escola al Senegal, ofereix atenció psicològica als immigrants i fa xerrades de sensibilització a les escoles. Ara fa una crida als santcugatencs perquè col·laborin en les seves causes.

Present a Barcelona des de fa anys, l'ONG Babel puntodeencuentro compta ja amb presència a la ciutat. La que de moment és l'única membre de la delegació santcugatenca, Carme Micheo, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' els principals projectes que duen a terme.

Un dels punts forts de la seva acció és una escola que tenen a Dakar, al Senegal, una escola on admeten els infants amb menys possibilitats d'accedir a l'educació.

Escoltem Carme Micheo.

Carme Micheo

És molt curiós perquè nosaltres fem un examen d'ingrés per entrar a l'escola on entra qui suspèn. És per a la gent més desafavorida.


Babel puntodeencuentro també concedeix beques per ampliar els estudis a les noies senegaleses, ofereix ajuda psicològica gratuïta als immigrants i fa xerrades de sensibilització destinades als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.