Detenen i inhabiliten un policia local per haver participat presumptament en una baralla


  • Comparteix:

Detingut un agent de la Policia Local per haver participat presumptament en un baralla quan era fora de servei, segons ha confirmat Mossos d'Esquadra a Cugat.cat. El cos nacional va detenir l'agent i dues persones més implicades en l'incident fa 10 dies en un local d'oci de Sant Cugat. L'Ajuntament ja ha obert un expedient disciplinari al policia.

L'Ajuntament resoldrà l'expedient quan disposi de tota la informació dels fets i es resolgui el tràmit judicial.

Quan es publiqui la resolució judicial, el consistori adoptarà les mesures contra l'agent segons la normativa municipal.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Igual que en altres casos de "successos" publicats en aquest web en què apareixen les inicials dels presumptes implicats, agrairia que també en aquest cas -per coherència del mitjà i per enfortir-ne la credibilitat- apareguessin les inicials del policia local detingut. Altrament, la notícia que sobta no és que el policia local hagi participat en una baralla i hagi estat detingut, sinó el fet que se'n protegeixi la seva identitat quan no és la norma que segueix la casa.

Tecla Valle. Enviat el 2/jul/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.