Consum i pau, últims temes del curs d'estiu de la Unipau


  • Comparteix:

El consum i la pau seran els eixos centrals del sisè dia del curs d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau). La jornada d'aquest dimarts servirà per conèixer el paper de les Nacions Unides i dels Estats en el consum energètic. Un concert del cor Aglepta servirà per tancar l'última tarda de la Unipau.

El professor de Relacions Internacionals de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Pablo Pareja, donarà el tret de sortida a les activitats d'aquest dimarts a dos quarts de deu del matí amb una xerrada entorn el paper de les Nacions Unides en la prevenció i solució dels conflictes pel control de l'energia. Dues hores més tard el seu company de departament a la UPF, Daniel Calatayud aproparà els assistents cap a les ciutats sostenibles que conduirà cap a les Clownclusions a dos quarts de dues.

A la tarda es reprendrà l'activitat amb la xerrada 'Metabolisme energètic de l'economia catalana' a càrrec de Jesús Ramos del Departament d'Economia Aplicada de la UAB. A les sis, el portaveu d'Ecologistes en Acció, Ladislao Martínez, farà l'última conferència de la jornada amb una xerrada sobre el model energètic de l'Estat espanyol.

El cor santcugatenc Aglepta actuarà al vespre per tancar la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.