El consistori, satisfet amb els resultats de l'estudi de Transparència Internacional


Temes relacionats

L'Ajuntament de Sant Cugat, un dels més transparents de l'Estat (30/jul/08)


  • Comparteix:

L'Ajuntament es felicita per la tercera posició aconseguida en matèria de transparència econòmico-financera a l'ajuntament segons l'estudi realitzat per l'ONG Transparència Internacional. D'altra banda, el consistori es proposa reflexionar sobre la transparència relacionada amb els contractes de serveis que fa l'Ajuntament, ja que en aquesta matèria l'estudi situa l'administració local en el lloc 69 de les 100 ciutats més grans de tot l'Estat.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, considera que l'anàlisi és molt acurat i que el consistori s'ha de sentir orgullós pel que fa a la transparència econòmico-financera.

Jordi Joly

És un tema de molta rellevància i que ens fa sentir-nos orgullosos perquè parlem de la gestió dels recursos econòmics de la ciutat.


El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, creu que el consistori té un bon procediment en les contractacions de serveis però afirma que si la qüestió surt a l'estudi potser hi hauran de reflexionar.

Joan Recasens

Des del punt de vista de procediments, són impecables, però si hi ha algú que ens situa en aquesta posició hi reflexionarem.


Transparència Internacional ha centrat el seu estudi en les 100 ciutats més grans de tot l'Estat, i ha arribat a la conclusió que Sant Cugat és el 18è municipi amb un Ajuntament més transparent.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.