Sant Cugat signa un conveni per formar part del Pla Avanza


Temes relacionats

El Casal de Gent Gran de la Floresta disposarà d'una 'ciberaula' (23/jul/08)

La Cecot promourà les TIC a les pimes gràcies a un acord amb Microsoft (17/jul/08)


  • Comparteix:

Sant Cugat formarà part, juntament amb 13 ajuntaments més, del Pla Avanza per potenciar les noves tecnologies a l'administració pública. Aquest pla, que es va aprovar pel consell de ministres espanyol el 2005, subvenciona els ajuntaments amb un milió d'euros. El projecte també té com a objectiu augmentar el nombre d'usuaris habituals d'informàtica i internet majors de 45 anys.

Sant Cugat del Vallès ha signat un conveni que uneix 13 ajuntaments de Catalunya, entre els quals es troba Lloret de Mar, Olot, Figueres i Roses. L'acord estableix que les diferents ciutats rebran una subvenció d'un milió d'euros pel disseny, desenvolupament i implementació dels programes informàtics d'un projecte que garanteixi l'accés dels ciutadans a tots els serveis públics a través de la web.

El Pla Avanza, que depèn de la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i la Societat de la Informació, vol aconseguir la cohesió digital de Catalunya tan social com territorial, de manera que tots els ciutadans tinguin accés a les noves tecnologies i siguin capaços d'utilitzar-les en qualsevol àmbit de la seva vida. La prioritat principal del pla és arribar a un públic major de 45 anys, ja que el nombre d'usuaris habituals d'informàtica i internet d'aquestes edats és bastant menor respecte les generacions més joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.