L'AMPA de l'Institut Sant Cugat demana a la Generalitat que compleixi el calendari de trasllat a l'escola Pla i Farreras


Temes relacionats

L'Escola Collserola rep amb satisfacció la decisió de l'Ajuntament de construir el nou mòdul ( 4/des/02)

L'Ajuntament assumeix la construcció de la segona línia del CEIP Collserola ( 3/des/02)

L'AMPA del Pla i Farreras està preocupada pel retard de les obres de l'escola del Pla del Vinyet (31/oct/02)


  • Comparteix:

L'Associació de Mares i Pares de l'IES Sant Cugat ha demanat a la Generalitat que es compleixi fil per randa el projecte de trasllat del centre a l'escola Pla i Farreras. La petició de l'AMPA també es fa extensiva a les obres d'ampliació del col·legi Collserola, que l'Ajuntament encetarà el mes vinent. L'associació ha anunciat mobilitzacions, en cas que els compromisos no es compleixin.

Queden pocs dies perquè el consistori iniciï les obres de la segona línia del CEIP Collserola. L'Ajuntament va assolir aquest compromís després que la Generalitat anunciés que els alumnes de l'IES Sant Cugat no podrien traslladar-se el curs vinent al col·legi Joaquima Pla Farreras.

L'AMPA de l'IES Sant Cugat agraeix l'actuació de l'Ajuntament, però espera que les obres d'ampliació del CEIP Collserola estiguin acabades al setembre d'aquest any. El president de l'Associació de Pares i Mares, Josep Antoni Teixidó, ha manifestat que se senten intranquils:

Josep Antoni Teixidó

Estem una mica intraquils perquè veiem que els terminis són molt ajustats


Recordem que el trasllat de l'IES Sant Cugat al Joaquima Pla i Farreras és una reivindicació històrica del centre. Segons el calendari d'obres, està previst que a l'abril comencin les obres d'adequació del Pla i Farreras, moment en el qual els alumnes d'aquest centre ja es trobaran al Pla del Vinyet.

Des de l'AMPA, el seu president, Josep Antoni Teixidó, ha recordat que, durant aquest temps, els alumnes les han vist de tots els colors:

Josep Antoni Teixidó

Els alumnes són capaços d'adaptar-se a totes les situacions


Segons les previsions, els alumnes de l'IES Sant Cugat es traslladaran al nou Joaquima Pla i Farreras al curs 2004-2005. Fins llavors, els estudiants usaran les instal.lacions del CEIP Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.