Avui es publiquen les llistes provisionals de 120 nous adjudicataris de pisos Promusa


Temes relacionats

Promusa lliura avui 64 habitatges més a Vulpalleres (10/oct/08)

Promusa farà 210 habitatges protegits a la Floresta ( 1/ago/08)

Promusa entrega dues promocions a Can Mates amb gairebé un any de retard (26/jul/08)


  • Comparteix:

Maqueta d'una promoció de vivendes de Promusa

Maqueta d'una promoció de vivendes de Promusa

Les llistes provisionals dels adjudicataris de 120 habitatges de protecció oficial es publiquen avui al web Promusa.cat i a les oficines de l'entitat. Dels 120 habitatges adjudicats provisionalment, 82 són pisos en règim de lloguer per a joves i 38 són de venda.

Una vegada publicades les llistes, s'obrirà un període de reclamacions. El dia 1 de desembre es publicaran les llistes definitives dels adjudicataris d'aquests habitatges.

Les llistes provisionals s'han pogut fixar a partir del sorteig que es va celebrar el mes de juny, al Teatre-Auditori, davant de notari. L'adjudicació dels pisos de venda a través d'un sorteig va representar una novetat, ja que fins aleshores aquest tipus d'habitatges s'adjudicaven a través d'un sistema de puntuació.

82 dels habitatges són pisos en règim de lloguer per a joves que formen part de les promocions de Mar de la Xina, Mira-sol Centre i de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil. Els altres 38 són pisos de venda que provenen de permutes, de renúncies d'altres adjudicataris i de recuperacions d'habitatges protegits a través de sentències judicials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.