Aprovada la constitució del Consorci del Govern Territorial de Salut del Vallès Occidental-Oest, amb seu a Sant Cugat


Temes relacionats

Sant Cugat, seu del consorci del govern territorial de Salut del Vallès Occidental-Oest (20/mai/08)


  • Comparteix:

Vista aèria de Sant Cugat i el seu entorn

Vista aèria de Sant Cugat i el seu entorn

El govern ha aprovat la constitució del Consorci del Govern Territorial de Salut del Vallès Occidental-Oest, que tindrà la seu a Sant Cugat. La creació del consorci és un pas més en la descentralització del sistema sanitari català, que té previst formalitzar 37 governs territorials.

El ple del mes de març va donar llum verda per unanimitat a la creació i gestió d'aquest organisme, que haurà de planificar i avaluar competències sanitàries en aquest territori.

El Govern Territorial de Salut del Vallès Occidental-Oest comprèn una població de gairebé 410.000 habitants. El març de l'any 2006 es va signar el pacte per a la Salut del Vallès Occidental-Oest entre el departament de Salut, el Servei Català de la Salut i els ajuntaments de Terrassa, Rubí, Matadepera, Castellbisbal, Viladecavalls, Ullastrell, Sant Quirze del Vallès, Vacarisses, Rellinars, Mura i Talamanca, a part del de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.