S'encadena als jutjats de Rubí per protestar contra una ordre d'allunyament


  • Comparteix:

Jutjats

Jutjats

Un santcugatenc i la seva germana s'han encadenat a la porta dels jutjats de Rubí per protestar contra una ordre d'allunyament que li ha imposat aquest tribunal. L'acusen d'agredir el nét de la seva cosina, de 15 anys, que viu en el mateix immoble. Per aquest motiu, fa 20 dies que l'acusat ha de dormir fora de casa seva.

José Luis Sáez, veí de Mira-sol, considera la decisió 'injusta' i per això ha decidit protestar públicament a les portes dels jutjats. Denuncia que ell és la víctima de l'agressió, i no a l'inrevès, i que la mesura judicial l'ha obligat a dormir fora de casa des de fa vint dies. Ho explicava en declaracions al magazín 'La vida continua' de Ràdio Rubí.

José Luis Sáez

El nen, de 15 anys, s'ha pres la llei pel seu compte i els familiars s'aprofiten d'ell i diuen que li he pegat. Estic al carrer.


Sáez, que s'ha encadenat als jutjats acompanyat de la seva germana, reclama a la jutgessa que porta el cas que li aixequi l'allunyament i diu que mantindrà la protesta fins que ho aconsegueixi. Els Mossos d'Esquadra li han pres declaració aquest dilluns al matí i a les tres de la tarda Sáez ha decidit desencadenar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.