L'Oncolliga presenta a l'Ajuntament la seva delegació a la ciutat


Temes relacionats

Oncolliga s'instal·la a Sant Cugat per atendre els malalts de càncer (22/nov/08)


  • Comparteix:

Membres de l'Oncolliga a la presentació a l'Ajuntament

Membres de l'Oncolliga a la presentació a l'Ajuntament

Un servei d'atenció a domicili, d'orientació laboral, suport psicològic i un programa d'activitats per a dones amb càncer de mama són alguns dels serveis que ofereix la Fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica (Oncolliga). Aquesta organització sense afany de lucre ha instal·lat una nova seu a la nostra ciutat i l'alcalde, Lluís Recoder, ha rebut els seus representants a l'Ajuntament aquest dimecres.

En la presentació pública de la seu de l'Oncolliga a Sant Cugat, la coordinadora de l'equip professional, Concha Puig, ha destacat d'entre tots els serveis que s'ofereixen als malalt, el programa d'atenció a domicili, cada vegada més demandat i que és un dels pilars de la tasca de l'Oncolliga.

Concha Puig

El programa més important és el servei a domicili. Són persones molt preparades tant humana com tècnicament i arriben on moltes vegades no pot arribar el malalt o la família.


Puig a remarcat que la tasca de la fundació és augmentar la qualitat de vida del malalt i cobrir els buits que hi ha a la sanitat pública.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha rebut els representats de la fundació i ha destacat la importància de la feina d'acompanyament al malalt.

Lluís Recoder

Aquestes feines d'acompanyament són molt valuoses ja que el nostre sistema sanitari no les cobreix i s'han de cobrir des d'altres bandes.


Totes aquestes ajudes es complementen amb la prestació de material clínic per facilitar la vida quotidiana al malalt. L'Oncolliga també organitza seminaris i conferències per completar el pla d'ajut als malalts de càncer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.