Comença el procés participatiu per al Pla Local d'Innovació


Temes relacionats

S'obre un procés participatiu per elaborar un pla d'innovació per a la ciutat (25/nov/08)


  • Comparteix:

Els santcugatencs ja poden fer les seves propostes sobre com volen que la ciutat innovi. Amb totes les propostes que es recullin al blog www.fit.santcugat.cat i durant les dues jornades que tindran lloc dimecres i divendres, l'Ajuntament elaborarà un pla que es compromet complir en quatre anys.

La regidoria de Societat de la Informació està elaborant un pla per al període 2008-2012, i per fer-ho ha obert dos canals de participació per comptar amb les propostes del major nombre de ciutadans i acostar-se a les seves demandes concretes.

Així ho explicat en una entrevista a Cugat.cat el regidor de Societat de la Informació, Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

El blog i els tallers ens han de servir per rebre idees concretes que haurem de prioritzar, calendaritzar i pressupostar.


La primera de les dues jornades serà aquest dimecres, i se centrarà en temes de medi ambient. La segona serà divendres i tractarà les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Les jornades tindran lloc al Sant Cugat Trade Center i comptaran amb més de 60 professionals experts en els diferents àmbits. Se'n poden consultar els detalls a www.fit.santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.