L'Ajuntament vol acostar internet a la gent gran de Mira-Sol


  • Comparteix:

L'Ajuntament instal·larà punts de connexió a Internet per la gent gran al casal de Mira-Sol amb l'objectiu d'apropar els avis a les noves tecnologies. Aquesta decisió arriba després de comprovar que els avis són el col·lectiu que menys s'ha apropat a les terminals del Punt Òmnia del Centre Cívic de Les Planes.

Més d'un centenar de persones es connecten cada setmana a Internet a través dels punts instal·lats al Centre Cívic de Les Planes. Això és possible gràcies a l'aplicació del Punt Òmnia que, amb finançament del consistori i la Generalitat, té l'objectiu de promoure l'ús de les noves tecnologies entre gent de totes les edats.

Aquest pla s'hauria aconseguit totalment, sinó fos per la tercera edat que és el sector que més dificultats troba a l'hora de introduir-se en el món d'Internet. Per aquest motiu, l'Ajuntament té previst instal·lar diversos punts de connexió al Casal de Mira-Sol que aniran dirigits als avis. La tinent d'alcalde de Serveis Socials, Mercè Conesa, ha aclarit que aquesta iniciativa funcionarà al marge del Punt Òmnia:

Mercè Conesa

En aquest cas s'instal.larien uns punts d'ordinador només dirigits a la gent gran


La tinent d'alcalde ha comentat que el Punt Òmnia, que va inaugurar-se a l'abril, ha estat tot un èxit de participació per la resta d'usuaris menors de 65 anys. Segons Conesa, les dades evidencien que s'ha de fer un esforç per aconseguir que els més grans es familiaritzin amb la xarxa:

Mercè Conesa

No tothom pot agafar el carro de les noves tecnologies, però la gent gran disposa de les condicions per poder fer-ho sense dificultats


Pel que fa al projecte del Casal de Mira-Sol, Conesa ha dit que s'obrirà quan finalitzin les obres d'ampliació del centre. Arribats aquest punts, els més gran disposaran de 4 ordinadors per convertir-se en internautes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.