Un centenar de persones es concentren per reclamar més respecte als drets humans


  • Comparteix:

Un centenar de persones s'han sumat aquest dimecres a l'acte de commemoració del 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Els participants, entre els quals hi havia representants dels grups polítics municipals, han fet un minut de silenci a la plaça de la Vila. La regidora de Cooperació, Susanna Pellicer, ha llegit un manifest en què ha reclamat un compromís de totes les intitucions per fomentar els drets humans.

La convocatòria, a la qual s'ha adherit l'Ajuntament, sorgeix de la Federació Catalana d'ONG pels Drets Humans. L'alcalde, Lluís Recoder, ha presidit l'acte acompanyat, entre d'altres, de la regidora de Cooperació, Susanna Pellicer, que ha llegit el manifest. Pellicer ha subratllat la tasca que es pot fer a nivell local per consolidar els drets humans.

Susanna Pellicer

Garantir els drets als ciutadans treballant per superar les situacions de pobresa i exclusió.


La Declaració Universal dels Drets Humans es va aprovar el 10 de desembre del 1948 a l'assemblea general de Nacions Unides, en resposta a la devastació provocada per la Segona Guerra Mundial. El document reconeix els drets inherents a les persones, sense distinció de raça, sexe, llengua, origen nacional o social, posició econòmica o qualsevol altra condició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.