El Casal de Joves TorreBlanca compleix dos anys amb ganes de créixer


Temes relacionats

El Casal de Joves TorreBlanca començarà l'any amb propostes sorprenents (15/des/08)


  • Comparteix:

El Casal de Joves TorreBlanca acaba de complir dos anys d'existència, i ho fa com un equipament consolidat però amb ganes de créixer i transformar-se. Segons el seu director, Joan Carles Busquets, actualment es troben a la meitat del projecte, considerant que encara hi ha moltes coses per fer, especialment pel que fa a les activitats de caire més social.

Les més de 6.000 persones que durant aquests dos anys han passat pel Casal certifiquen l'èxit d'un equipament que s'ha convertit en tota una referència per al jovent santcugatenc.

Segons el director del Casal, Joan Carles Busquets, els tallers, els concerts i les propostes d'oci estan consolidades, pel que el principal repte, ara mateix, és millorar les activitats que volen tenir una incidència social.

Joan Carles Busquets

L'assignatura pendent és donar un cop de mà des d'un punt de vista social als joves que tenim al Casal.


Pel que fa a la relació amb els veïns, Busquets ha admès que hi ha hagut dificultats, tot i que en general considera que són bones. Busquets assegura que el proper trimestre reduiran les activitats que tenen més impacte acústic.

Joan Carles Busquets

He de reconèixer que aquest trimestre ha estat dur a nivell veïnal. Hem de fer uns passets enrere.


Busquets ha valorat molt la participació dels usuaris, que durant aquests dos anys han fet més de 200 propostes per fer activitats, la meitat de les quals s'han acabat duent a terme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.