El Síndic de Greuges demana disculpes a CCOO per les seves paraules sobre la Policia Local


Temes relacionats

Els partits demanen al Síndic que demostri les seves acusacions sobre la Policia Local si continua mantenint-les (18/des/08)

Recoder: 'La Policia Local no té agents intocables' (18/des/08)

CCOO demana la dimissió del Síndic de Greuges per les seves crítiques a la Policia Local (17/des/08)

Puntualitzacions del Síndic de Greuges a la notícia publicada per Cugat.cat (16/des/08)

El Síndic alerta sobre l'existència de policies 'intocables' (15/des/08)


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges local demana al sindicat CCOO disculpes per haver dit que a la Policia Local hi ha agents que generaven moltes queixes entre la ciutadania, un sector que va qualificar d''intocable'. Segons Jaume Clavell, les seves paraules no tenien la intenció de malmetre l'honor del cos de seguretat.

En una reunió amb el secretari general de CCOO a l'Ajuntament, Pepe García, el síndic ha aclarit que, en cap cas, volia ofendre la Policia Local. García ha acceptat les disculpes i els aclariments de Clavell.

CCOO havia demanat a Clavell que dimitís si no demostrava les acusacions contra part dels agents de la Policia Local.



  • Comparteix:

COMENTARIS

És indignant. Això no és un síndic ni és res. Amb aquesta reacció a les seves pròpies paraules, el síndic demostra que aquests policies realment són intocables. Perdó per l'expressió, però és que no es pot dir d'una altra manera: el síndic s'ha cagat als pantalons. Quina vergonya.

vergonya. Enviat el 20/des/08


No te res d'indignant que el Síndic demani disculpes a qui ha entes que es referia a tot el cos policial quan es referia solament als que el deshonoren. El que ha dit, dit està i no he llegit que demanes disculpes per el que ha dit sino per el que s'ha vogut entendre.Tindria raó el comentarista anterior quan diu que les disculpes son una baixada de pantalons si es desdis del que ha dit. No és així.

mainadera. Enviat el 21/des/08


Ningú ha dit que parlés malament de tot el cos, aquest és el problema. El tema és que s'ha creat una cortina de fum, un pacte de silenci. Tothom discutint que si ha dit o no ha dit, que si parlava o no de tot el cos, i la denúncia que sí que va fer (que hi ha mals policies, mals agents concrets que generen queixes) s'oblida, es perd en el temps...

vergonya. Enviat el 21/des/08


Amic Vergoya, no crec que es perdi en el temps ni que hagim de buscar una resposta en el vent ( Dylan). Els que estan al lloro, com tu, ho comprovaran, aixó no s'esborra, ni s'ho emporta el vent, el temps i ni un pacte de silenci. Esperem-ho, d'acord company?

mainadera1da1a. Enviat el 21/des/08


El máxim cap i coordinador dels cossos de seguretat es l\'alcalde. Ell sap parfectament que el que ha dit el Sindic es cert. El perqué no ho ha denunciat sols ho sap ell.

Brugue. Enviat el 21/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.