S'inicien les xerrades d'orientació professional dirigides als alumnes de secundària


  • Comparteix:

Els estudiants santcugatencs poden assistir a partir de demà a les xerrades d'orientació acadèmico-professional que l'Ajuntament organitza per orientar els alumnes sobre les diferents sortides professionals que tenen una vegada acabin l'institut. Les sessions no només inclouen xerrades, sinó també un minisaló de l'ensenyament i orientació personalitzada.

Aquestes sessions tenen per objectiu arribar al màxim d'alumnes i oferir als joves una orientació sobre els plans d'estudis acadèmics, les vies d'accés i les sortides professionals. A conseqüència de la baixa assistència dels joves en les xerrades dels últims anys, enguany s'ha adaptat el programa a les noves demandes.

Així ho explica la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa:

Àngels Ponsa

Un programa que ja té molts anys d'existència s'ha d'anar adaptant a les noves exigències dels alumnes


Les xerrades també estan adreçades als pares i mares que tinguin fills en aquesta etapa educativa perquè els puguin ajudar a prendre aquesta decisió. Les reunions es faran dijous i divendres en horari escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.