Els gossos de la ciutat tindran un espai d'esbarjo tancat de 3.000 metres quadrats a Coll Favà


  • Comparteix:

Els gossos de Sant Cugat tindran un espai tancat de 3.000 metres quadrats per jugar i córrer entre el Pont de Can Vernet i l'avinguda de Can Vulpalleres. L'objectiu d'aquesta nova àrea d'esbarjo que construirà l'Ajuntament és que tothom que tingui gos disposi d'un lloc específic per passejar-lo i evitar problemes sanitaris i de convivència.

Aquest espai tancat disposarà d'una zona controlada de deposició d'excrements, estris per recollir-los, bancs, un abeurador per als gossos, una zona d'esbarjo i zones d'ombra.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, diu que aquest espai respon a una necessitat ciutadana.

Marta Subirà

Fa temps que existia la demanda perquè es creés un espai d'aquestes característiques.



Aquest parc per a gossos tindrà a més cartells informatius i diversos punts d'il·luminació. Segons l'Ajuntament, aquest tipus d'espais són habituals en països europeus on hi ha una presència important de gossos a les llars.

Subirà explica que, d'entrada, no contemplen obrir un altre espai d'aquestes característiques.

Marta Subirà

D'entrada, fem aquest espai i veurem quina reacció aixeca.



L'espai per a gossos està situat entre el Pont de Can Vernet i l'avinguda de Can Vulpalleres.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Visc davant d'on està previst ubicar aquest parc: què bonic ja que on ara passegen nens ho faran gossos deixant els seus excrements, pipís... genial... a l'estiu ja no podrem obrir les finestres de les nostres cases degut a la pudor i a les mosques... quin sentit té que hagi un espai així just davant d'unes vivendes i al costat d'una escola...? Gràcies ajuntament per canviar-nos el parc per un pipican gegant.

veïna. Enviat el 17/feb/09


Bé, no reservem llavors espais per gossos, doncs sembla que no ho mereixin, però tampoc hi hauran llocs per a nens i joves que llencen les restes dels seus esmorzars i berenars al terra, que també fan pipi, doncs moltes mares es dediquen a ficar al seu petit rera un contenidor a fer pipi en mitg del carrer, i això, també fa pudor. I sobre tot, que els pares paguin anualment un cens de nens marranos i un segur de nens gamberros per costejar la neteja de parcs i les gamberrades que fan mentre els seus papis es fiquen a dir bestièses insolidàries com aquesta. I sisplau que també es multi amb 300 euros el nen marrano i gamberro que vagi sense lligar o el nen mal educat que va sense morrió, i així ens estalviariem molts calers en neteja de bancs i façanes, reparació de mobiliari urbà i seguretat ciutadana. I finalment, si el gos no te un lloc específic on fer les seves necesitats al final les farà a la casa pròpia així que es vagin acostumant els veïns a la pudor de pipi fins que això també ho denunciïn també i per descomptat vagin immediatament els locals a veure si treuen cullerada i més calers a costa dels tontos propietaris de gossos que estan totalment desprotegits legalment

notqueixi. Enviat el 24/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.