Promusa dóna la raó als veïns de Benet Cortada i es compromet a resoldre les deficiències dels pisos


Temes relacionats

Queixes dels veïns de la promoció pública de Benet Cortada pel mal estat dels pisos (15/gen/09)


  • Comparteix:

El gerent de Promusa, Lluís Hosta, a l'esquerra amb l'alcalde, Lluís Recoder

El gerent de Promusa, Lluís Hosta, a l'esquerra amb l'alcalde, Lluís Recoder

El gerent de l'empresa municipal Promusa, Lluís Hosta, ha explicat a Cugat.cat que en els propers dies començaran a solucionar els problemes que s'han detectat a les promocions de Benet Cortada i Serrabogunyà. Promusa ha demanat explicacions a l'empresa Energies i Serveis, encarregada del sistema energètic dels edificis, per saber perquè les quotes de la calefacció, basada en un sistema de plaques solars, són tan altes com asseguren els veïns.

El gerent de Promusa, Lluís Hosta, considera que és 'evident' que un sistema que vol ser eficient no pot tenir quotes tan altes i que aquestes les acabin pagant els usuaris. Per això, Hosta obre la porta a revisar el contracte del servei energètic d'aquesta promoció, que ara presta l'empresa Energia i Serveis.

Lluís Hosta

És evident que un sistema energètic eficient i pioner com aquest no pot ser que l'acabin pagant els usuaris. Segons l'explicació que ens donin mirarem què hem de fer.


Pel que fa a la resta de queixes dels adjudicataris, com el mal funcionament del sistema d'aigües grises i les humitats a l'aparcament, Hosta ha explicat que Promusa es compromet a solucionar les incidències en els propers dies. Hosta ha explicat perquè hi ha problemes d'humitats.

Lluís Hosta

Per què no es va impermeabilitzar en el seu moment? Doncs perquè en els estudis geotècnics no van detectar aigua i es va dissenyar en funció d'això.


D'altra banda, Hosta ha afegit que la promoció de Promusa a Can Canyameres també s'ha trobat amb el mateix problema i que el compromís de l'empresa municipal d'habitatge passa per solucionar el més aviat possible aquesta situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.