Sis noves precandidatures opten als Premis Ciutat de Sant Cugat 2008


Temes relacionats

El Circ Raluy i Júlia Farrés Llongueras actuaran a la cerimònia dels Premis Ciutat de Sant Cugat (16/gen/09)

Quatre noves precandidatures Premis Ciutat de Sant Cugat (17/des/08)

Comença el termini de presentació de candidatures per als Premis Ciutat de Sant Cugat ( 1/des/08)

Arriba una nova edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat (17/nov/08)


  • Comparteix:

Imatge de la presentació dels premis

Imatge de la presentació dels premis

Chocolat Factory, Eduard Ansaldo, Caixa Sabadell, Víctor Alexandre, Manuel Centeno i la Taula de Mobilitat Reduïda són les sis noves precandidatures que opten als Premis Ciutat de Sant Cugat 2008. Aquestes s'afegeixen a les 8 precandidatures presentades per la comissió de propostes del certamen a finals d'any. En total, els premis ja compten amb 14 precandidatures.

L'any 2008 ha estat un any d'expansió per a Chocolat Factory, que ha obert establiments a la Xina i Galícia. D'altra banda, Eduard Ansaldo és el santcugatenc que el 2008 va aconseguir la nota més alta de Catalunya en les proves d'accés a la universitat.

Una altra de les noves precandidatures és Caixa Sabadell pel seu 150è aniversari i per la seva contribució a la vida santcugatenca amb patrocinis com la rehabilitació del Monestir, el mecenatge al Teatre-Auditori i a l'espectacle Pedra i Sang. L'escriptor Víctor Alexandre forma part de les propostes ja que l'any 2008 ha publicat 'Nosaltres, els catalans' i ha guanyat el premi Mercè Rodoreda que atorga Òmnium Cultural.

Completen les noves precandidatures Manuel Centeno, ex-president de l'Associació de la Gent Gran Racó de l'Amistat de les Planes, per la seva vinculació amb la vida associativa del districte, i la Taula de Mobilitat Reduïda. Aquesta es va constituir l'any passat per a persones amb discapacitat i ha promogut diferents actuacions en favor d'aquest col·lectiu.

Aquestes precandidatures s'han afegit a les vuit ja existents: Abdel Aít, Ramon Costafreda, UREF i Agrupació Teatral de la Floresta, Konich-Tech, Marxa Infantil, Escola de Balls de Saló de Sant Cugat, Mitja Marató i Emma Vilarassau.

Els precandidats no seran candidats en ferm fins que la comissió de propostes no elevi al jurat els noms de les persones i entitats que opten definitivament als Premis. El termini de presentació de les candidatures finalitza el 6 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.