Intermón llança una campanya per recaptar fons per la franja de Gaza


Temes relacionats

Mig centenar de persones es concentren contra els atacs a la franja de Gaza (23/gen/09)


  • Comparteix:

Alguns habitatges han quedat completament destruïts

Alguns habitatges han quedat completament destruïts

Intermón Oxfam ha iniciat una campanya per recaptar fons per la reconstrucció de la franja de Gaza. L'organització estima que Israel està bloquejant l'entrada a Gaza de més del 50% dels béns necessaris i que hi falten materials per reconstruir la franja. Els interessats poden fer les donacions a la delegació d'Intermón a la nostra ciutat o als comptes bancaris de l'organització.

Intermón Oxfam denuncia que l'accés humanitari a Gaza és insufcient. L'ONG ha iniciat una campanya per recaptar fons i aconseguir materials que permetin la seva reconstrucció, és a dir, peces de recanvi per reparar habitatges, el sistema de subministrament d'aigua i la xarxa elèctrica.

El responsable de la delegació d'Intermón a Sant Cugat, Ton Marimón, explica com es poden fer aportacions.

Ton Marimón

Hi ha diverses maneres: adreçant-se a la botiga o fent un ingrés a un compte bancari. La idea de la campanya és tenir fons per la recuperació tant d'aliments com per la reconstrucció d'habitatges.


L'organització manté que només els diners no resoldran l'actual crisi humanitària que viu a la franja de Gaza, i que la comunitat internacional haurà de treballar a llarg termini per plantar cara a les veritables causes del conflicte entre israelians i palestins.

Totes les persones interessades a cedir fons ho poden fer a la delegació d'Intermón de la nostra ciutat o al compte bancari de La Caixa 2100-0765-83-0200213395.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.