Descomptes al peatge dels Túnels de Vallvidrera a partir de l'any vinent


  • Comparteix:

El peatge dels túnels de Vallvidrera

El peatge dels túnels de Vallvidrera

Els Túnels de Vallvidrera podrien començar a aplicar descomptes als seus peatges a partir de l'1 de gener del 2010. Aquestes rebaixes podrien arribar fins al 50% en els vehicles que portin un mínim de tres ocupants a dins. Els responsables dels túnels han avançat que d'aquí a uns dies començaran les proves del sistema automàtic que identificarà el nombre de persones que viatgen en el cotxe. S'espera que hi hagi un model definitiu al setembre.

Els responsables de Tabasa, concessionària dels Túnels de Vallvidrera, han explicat que s'està treballant amb tres sistemes diferents: el primer consisteix en la instal·lació de xips als vehicles que indiquin el nombre de persones, la segona opció seria la instal·lació de càmeres d'infrarojos a les barreres i la tercera opció consisteix a muntar càmeres convencionals i seria necessària la col·laboració dels usuaris dels túnels.

Diàriament passen pel peatge dels Túnels de Vallvidrera prop de 35.000 cotxes. Es calcula que només un 5% porta un mínim de tres ocupants. Tabasa ha explicat que, a banda d'oferir descomptes per a aquests vehicles d'alta ocupació, també aplicarà rebaixes per als cotxes menys contaminants perquè el preu final del peatge acabi sent 'simbòlic'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

I què passa amb els que anem en moto?

david72. Enviat el 10/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.