El Teatre de la Unió organitza un cicle d'activitats variades amb la voluntat d'adreçar-se a tota la població


  • Comparteix:

El Teatre de la Unió Santcugatenca presenta a partir del mes de març una cartellera estable d'activitats amb la voluntat d'obrir-se a tota la població. La majoria dels actes previstos es concentraran el cap de setmana i oferiran actuacions a càrrec de grups professionals i també amateurs.

El local del carrer Anselm Clavé vol iniciar una nova etapa que permeti als santcugatencs familiaritzar-se amb el conegut Teatre. Per aquest motiu, la direcció del local ha dissenyat una programació que comença demà a un ball de Carnestoltes a les 11 de la nit, emmarcat dins el cicle de balls de saló.

Diumenge les activitats continuen amb un recital de poesia a càrrec d'Eduard Araujo amb l'acompanyament musical d'Eric Xirinachs. La cita, que serà a 2/4 de 7 de la tarda, repassarà part de l'obra de Miquel Martí i Pol i Juan Goytisolo.

Aquest cap de setmana d'activitats il·lustra el tipus de programació que ha preparat el Teatre pel mes de març. Un programa on destaquen cites com l'actuació de Quicu Samsó Quartet, el dia 7, i la cinquena sessió del Congrés de Ciutat, el dia 14.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.