21 famílies continuen sense poder tornar al bloc de pisos incendiat fa una setmana


Temes relacionats

Els veïns de l'edifici afectat per l'incendi del carrer Orient encara no poden tornar a casa (13/mar/09)

Cinc intoxicats lleus en un incendi en un bloc de pisos entre els carrers Orient i Borrell (13/mar/09)


  • Comparteix:

L'incendi va començar als baixos del bloc

L'incendi va començar als baixos del bloc

Les 21 famílies de l'edifici del carrer Orient que va patir un incendi fa una setmana encara no han pogut tornar als seus domicilis. Segons alguns afectats, Axa, l'asseguradora del taller d'automòbils on va començar el foc, es desentén de les seves demandes.

Les famílies no poden tornar a viure als seus domicilis perquè encara acumulen brutícia i no han recuperat serveis bàsics com la llum, l'aigua i l'electricitat. Els residents han hagut de buscar llocs alternatius per viure. La majoria dormen a cases d'amics i familiars, però 10 membres de dues famílies s'allotgen a l'alberg de les Planes i un parella de gent gran, a un hotel de la ciutat.

Una de les afectades, Teresa Ribé, descriu aquesta situació. Són declaracions a Cugat.cat.

Teresa Ribé

Som al carrer sense diners. L'asseguradora Axa sembla que se'n desentén.


L'Ajuntament ha constituït una comissió de seguiment del cas, tot i no tenir-ne cap responsabilitat legal. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, confirma que l'asseguradora està actuant amb lentitud i remarca que, mentrestant, el consistori ofereix tot l'ajut possible als afectats. Són declaracions a Cugat.cat.

Carmela Fortuny

La intervenció del pèrit no es produeix amb la celeritat que caldria. Fem tot el possible perquè els afectats puguin tornar a casa el més aviat possible.


El foc va començar dimecres passat quan una petita mànega amb benzina va impactar amb un calefactor. Aleshores, el foc va estendre's i va cremar l'establiment. A causa de les flames i del fum, els pisos superiors va patir danys. Cinc residents van haver de ser atesos a dependències sanitàries per haver inhalat fum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.