La Marxa arribarà a les 1.200 parelles participants


  • Comparteix:

Imatge de la 50a edició de la Marxa Infantil

Imatge de la 50a edició de la Marxa Infantil

El recorregut de la Marxa Infantil, que se celebra aquest diumenge, estarà net i en condicions estables per als participants. Ho ha dit el coordinador d'enguany a Cugat.cat, on ha explicat que s'han ampliat el nombre d'inscripcions fins les 1.200 parelles.

El responsable de la 51a Marxa Infantil, Silvano Bendinelli, ha explicat que dissabte l'organització farà una inspecció en el terreny.

Silvano Bendinelli

Tots els arbres caiguts o que perillaven ja estan arreglats. Dissabte farem una inspecció del recorregut per comprovar-ho.









Tot i que la previsió inicial era comptar amb la participació de 1.100 parelles, l'organització preveu ara que aquesta xifra serà superior. Per això, ha decidit ampliar el nombre d'inscripcions a 100 parelles més.

Els 14 quilòmetres de recorregut de la nova edició de la Marxa Infantil comptaran amb contenidors per evitar embrutar els boscos. A més, part del cost d'inscripció es destinarà a un projecte de cooperació amb l'ONG Metges Sense Fronteres. Les inscripcions continuen obertes tant a la seu del Club Muntanyenc (CMSC) com a través d'Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.