Cugat.cat torna a ser punt de formació de futurs presentadors de televisió


  • Comparteix:

Imatge cedida per l'espai virtual Presentadores.org

Imatge cedida per l'espai virtual Presentadores.org

Cugat.cat acull, per segon any consecutiu, el curs de formació de presentadors de programes televisius organitzat amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Lavinia. Com a novetat d'aquesta segona edició, el programa ha creat una borsa de treball a través d'una pàgina web perquè els alumnes tinguin una carta de presentació de cara al món laboral. Els professionals del sector i els estudiants de Ciències de la Comunicació poden cursar aquest programa, de dos mesos de durada, per un preu de matriculació de 250 euros.

El principal objectiu del curs és la formació de professionals de la comunicació televisiva amb un bon nivell de comportament davant les càmeres i amb fluïdesa en la presentació i conducció de programes. Ho explica la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

L'objectiu de Cugat.cat és també ser un centre de formació de joves periodistes i un punt de trobada on els professionals puguin generar idees i projectar-se cap a l'exterior.


El curs de conductor i presentador televisiu està dirigit per José Luis Riva i Xavier Salla. Els directors han iniciat enguany un projecte per a donar sortida als estudiants en el món laboral. La creació de la pàgina web Presentadores.org permet que els alumnes mostrin la seva experiència en dues gravacions com a presentadors televisius.

Xavier Salla explica el sorgiment de la proposta.

Xavier Salla

Hem sabut que moltes emissores de televisió tenen dificultats per trobar personal amb preparació amb només un càsting. Amb aquesta web es facilita la feina a les emissores.





Les classes teòriques del programa tindran lloc a la Casa de Cultura i les classes pràctiques, al local de Cugat.cat. El curs, de 30 hores, es farà durant sis dissabtes, d'un quart de deu del matí a les dues del migdia, a partir d'aquest cap setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.