Les vendes de productes Pascual a Sant Cugat registren un descens d'entre el 5 i el 7 per cent


  • Comparteix:

L'anomenada guerra del iogurt també s'ha fet notar en els supermercats de Sant Cugat que han registrat un descens de les vendes de productes Pasqual d'entre el 5 i 7% .Aquesta baixada de vendes és el resultat del boicot dels consumidors com a protesta per la decisió del grup Pascual de deixar de comprar llet als agricultors catalans.

La decisió per part del grup Pascual de deixar de comprar llet a Catalunya no ha agradat al consumidor. La polèmica es va generar després que el Govern de la Generalitat critiqués la normativa, aprovada pel Partit Popular, que permetia l'equiparació de les postres pasteuritzades amb el iogurt tradicional en l'etiquetatge.

El Cap d'Àrea d'Alimentació d'Eroski, Pasqual Bleda, explica com s'ha notat aquest boicot als productes del grup:

Pasqual Bleda

Hem notat un descens de les vendes, sobretot del iogurt pasteuritzat


Per la seva banda, la Conselleria d'Agricultura de la Generalitat presentarà un recurs contra aquesta normativa i una demanda judicial contra el grup Pascual perquè canviï l'etiquetatge dels seus productes pasteuritzats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.