El director de l'Escola de Música es mostra satisfet amb la voluntat de crear el conservatori


  • Comparteix:

El director de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels ha aplaudit la predisposició de la Generalitat de convertir el centre en un conservatori. No obstant, Joan Gutiérrez, ha recordat que el Departament d'Ensenyament recupera aquesta iniciativa després d'haver-la congelat durant 10 anys.

Les paraules de Gutiérrez arriben en un moment crític per l'escola municipal de música. Alumnes d'últim curs estan recollint signatures, ja en porten mil 500, per a sol.licitar la transformació del centre musical en conservatori. Actualment, l'escola imparteix 2 dels 3 cicles de grau mig, per la qual cosa els estudiants han de finalitzar els estudis en conservatoris de fora de la ciutat, on la possibilitat d'entrar és molt minsa.

Recordem que la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, va comunicar que el centre es convertiria, previsiblement, en el tercer conservatori de la comarca, després de Terrassa i Sabadell. El director de l'escola, Joan Gutiérrez, ha rebut amb satisfacció la notícia, tot i que ha remarcat que la Generalitat ja tenia prevista la conversió del centre des de fa anys:

Joan Gutiérrez

Sant Cugat figurava des del principi en els plans de la Generalitat per ubicar-hi un conservatori


Gutiérrez ha brindat el seu suport a la mobilització que estan realitzant els alumnes i l'AMPA per aconseguir la titulació de grau mig o, com a mínim, la realització del penúltim curs. No obstant, el director s'ha mostrat realista i ha dit que l'escola podrà assumir el canvi sempre i quan disposi de tots els mitjans tècnics:

Joan Gutiérrez

Hi ha un decalatge entre les peticions dels alumnes i les possibilitats reals


Recordem que els alumnes afectats i l'Associació de Mares i Pares del centre mantindran dilluns una entrevista amb l'alcalde Lluís Recoder per abordar aquest assumpte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.