Els veïns de Mira-sol demanen celeritat en la urbanització de tots els carrers del districte


  • Comparteix:

'Tot Mira-sol urbanitzat' és el lema que han escollit els veïns del districte en la 25a edició del dinar popular que organitzen anualment. A més de l'asfaltat de tots els carrers del districte, l'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol també demana celeritat en la col·locació de la primera pedra del complexe esportiu on s'ha d'emmarcar la més que reclamada piscina municipal.

Els veïns del districte reivindiquen la urbanització dels dos sectors pendents, el del carrer del Pla, i del carrer Alps i travessies, entre d'altres vies.

El president de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol, Josep Maria Àngel, explica l'objectiu de la festa.

Josep Maria Àngel

El sentit de la festa és combinar la diversió amb la reivindicació de la urbanització de Mira-sol.


Els veïns de Mira-sol que han assistit al dinar popular han coincidit amb el lema triat per l'organització. Alguns dels participants exposen les principals mancances que té el territori.

Veïns de Mira-sol

Ja és hora que estigui tot urbanitzat. / Hi ha molts carrers per arreglar i estem una mica abandonats. / És necessari acabar d'urbanitzar els carrers, a l'estiu, per la pols i a l'hivern per quan plou.






El dinar popular ha anat acompanyat d'una funció de titelles per als més menuts, un espectacle de màgia i la projecció d'una pel·lícula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.