La final de la Lliga de Campions es veurà amb pantalla gegant a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Cugat.cat i l'Ajuntament conviden els santcugatencs a veure la final de la Lliga de Campions entre el Barça i el Manchester en una pantalla gegant que s'instal·larà a la plaça d'Octavià dimecres vinent. Una hora abans del partit que tindrà lloc a l'estadi olímpic de Roma a tres quarts de nou del vespre, hi haurà animació per engrescar l'afició blaugrana i s'organitzaran activitats com una porra popular amb premis relacionats amb el Barça.

L'expectació que ha aixecat la final de Roma ha empès Cugat.cat i l'Ajuntament a impulsar aquesta iniciativa, que ja es va organitzar l'any 2006 amb motiu de la final de París que va servir al Barça per guanyar la seva segona Lliga de Campions. L'afició blaugrana de la nostra ciutat tindrà un punt de trobada a la plaça d'Octavià des de minuts abans de les vuit del vespre, quan començarà l'animació amb música d'un DJ i activitats com una porra popular amb grans premis relacionats amb el Barça. El partit es veurà a través d'una pantalla de grans dimensions, de cinc per quatre metres, que serà visible des de molts punts de la plaça d'Octavià.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica la finalitat de col·laborar en aquesta iniciativa.

Mònica Lablanca

Cugat.cat ha decidit posar aquesta pantalla perquè sigui el lloc de trobada dels aficionats al Barça i es puguin reunir a la plaça per viure conjuntament aquest moment.



Els santcugatencs han valorat molt positivament la iniciativa. Sobretot, destaquen el fet de compartir amb la població un esdeveniment esportiu d'alt nivell en un espai públic.

Santcugatencs

La gent podrà gaudir i fer ambient. / Tots els culés podrem disfrutar a l'aire lliure. / Hi ha molta afició, suposo que omplirem la plaça. / Tot el que sigui veure el Barça és important. / És una manera de disfrutar de la velada.







A més, Cugat.cat oferirà una àmplia cobertura informativa de l'esdeveniment amb connexions amb els enviats especials a Roma i les millors imatges de l'afició santcugatenca, que es podran veure a Cugat diari.



  • Comparteix:

COMENTARIS

I amb la veu d'en PUYAL ??????

puyal. Enviat el 21/mai/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.