Poques incidències durant la celebració de la Lliga de Campions, segons la Policia Local


  • Comparteix:

La majoria dels santcugatencs han celebrat el triplet amb civisme

La majoria dels santcugatencs han celebrat el triplet amb civisme

Sant Cugat ha viscut la nit de celebració de la tercera Lliga de Campions aconseguida pel Barça sense incidències destacables. Segons ha informat la Policia Local a Cugat.cat, s'han produït trencadisses de vidres i la crema d'un contenidor, entre d'altres. La policia no ha efectuat cap detenció i no hi ha hagut cap ferit.

El sotsinspector de la Policia Local, Àngel Pastor, ha explicat a Cugat.cat quines han estat les principals incidències que s'han detectat aquesta matinada a la nostra ciutat.

Àngel Pastor

Hi hagut la crema d'un contenidor, trencament d'un focus, han cremat el contingut d'una papera...Bàsicament trencadisses de vidres però destacaria una nit d'alegria i sense gaire incidències.










D'altra banda, Pastor ha explicat que s'han identificat dues persones a la plaça d'Octavià que portaven un parell de bengales que s'han pogut detectar abans de ser enceses.

La majoria dels efectius de la Policia Local, juntament amb Mossos d'Esquadra i membres de Protecció Civil, han estat situats a la plaça d'Octavià i a la rotonda de Gabriel Ferrater, epicentres de les celebracions blaugranes.

Pastor ha explicat que durant la matinada s'ha tancat el trànsit rodat durant unes hores a la zona del passeig Torre Blanca i la rotonda de Gabriel Ferrater per evitar atropellaments i altres incidències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.