Detingut un santcugatenc en una operació antidroga de la Guàrdia Civil a Almeria


  • Comparteix:

La Guàrdia Civil va interceptar divendres l'helicòpter on es transportava la droga

La Guàrdia Civil va interceptar divendres l'helicòpter on es transportava la droga

La Guàrdia Civil ha detingut a Almeria un veí de Sant Cugat que presumptament transportava en un helicòpter 300 quilos d'haixix per introduir-lo a l'Estat espanyol des del nord d'Àfrica. L'operació policial es va produir divendres passat i va acabar amb la detenció d'un segon implicat, veí de Mollet del Vallès.

Segons la Guàrdia Civil, una patrulla de detecció aèria va localitzar l'helicòpter a 28 milles nàutiques al sud de la costa de Motril, a Granada. El cos armat va interceptar l'aparell quan va aterrar en una pista improvisada en una zona rural del terme de Dalías, a Almeria, i en va detenir el pilot. Les investigacions van permetre també detenir una segona persona que presumptament s'encarregava de facilitar el repostatge de l'helicòpter i recollir la mercaderia en un punt indeterminat entre Ceuta i Melilla. L'aeronau transportava 330 quilos d'haixix distribuïts en 11 fardells.

Els dos detinguts, veïns de Sant Cugat i Mollet del Vallès, han passat a disposició del jutjat d'instrucció número dos de Berja, que ha decretat el seu ingrés a presó acusats d'un delicte contra la salut pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.