La Floresta acull un nou grup de promotors de la Marxa Mundial per la Pau


  • Comparteix:

Imatge de la Marxa Mundial

Imatge de la Marxa Mundial

La Marxa Mundial per la Pau compta amb 30 simpatitzants més gràcies a la campanya d'adhesions organitzada divendres passat a la Floresta. De moment, aquests nous simpatitzants ja s'han compromès a organitzar un acte festiu durant la Festa Major de la Floresta, que consistirà en diverses actuacions musicals i artístiques. L'objectiu es preparar-ho tot per a l'octubre, que serà quan la Marxa farà un recorregut simbòlic arreu del món per conscienciar la ciutadania sobre la possibilitat d'un món sense guerres.

La Marxa Mundial per la Pau pròpiament dita començarà el 2 d'octubre, coincidint amb l'aniversari del naixement de l'activista i expresident de l'Índia Mahatma Ghandi. Durant tres mesos, la marxa recorrerà gran part del planeta expandint el seu missatge.

Ho explica la promotora de la Marxa Mundial per la Pau a la Floresta, Cloty Corral.

Cloty Corral

La idea és crear consciència de la necessitat del desarmament nuclear i d'una cultura de la pau.


Entre aquestes cites que s'organitzen prèviament per fer ressò de la Marxa, aquest nou grup de simpatitzants de la Floresta té previst fer un acte durant la Festa Major d'aquest districte, tot i que encara no se'n coneixen els detalls.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.