Desallotjada una casa okupa a prop de la plaça d'en Coll


  • Comparteix:

Dues dotacions dels Mossos d'Esquadra han desallotjat els habitants d'un immoble okupat al número 6 del carrer Orient, propietat de la promotora Kritios. El desallotjament, que s'ha produït sense incidents a les deu del matí, ha posat fi a dos anys i mig d'okupació de la casa coneguda com 'La Bolle'. En senyal de protesta, els desallotjats han col·locat els mobles i pancartes a la plaça d'en Coll.

L'1 de juliol el col·lectiu va rebre la notificació judicial avisant el compliment de l'ordre de desallotjament fixada per aquest dimarts, 14 de juliol.

Gemma, membre del col·lectiu, explica com ha anat el desallotjament.

Gemma

Ha vingut la policia i hem demanat temps per treure les nostres coses. Després han entrat els propietaris a peritar la casa.



El desallotjament ha posat fi a una okupació de més de dos anys del número 6 del carrer Orient, a tocar de la plaça d'en Coll. Durant aquest temps no hi ha hagut cap problema de convivència amb el veïnat, segons el col·lectiu okupa. Els desallotjats han denunciat amenaces i pressions des del canvi de propietaris ara fa un any. Escoltem Gemma.

Gemma

Amb els veïns, no hi ha hagut cap problema. Però des del canvi de propietaris havíem rebut amenaces perquè deixéssim la casa.







La promotora Kritios és des de fa un any la propietària de l'immoble.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.