Els santcugatencs combaten la calor amb begudes fresques i el ventilador


  • Comparteix:

Els santcugatencs consultats per Cugat.cat coincideixen a l'hora d'afirmar que han notat més la calor aquest any que en estius anteriors. Per pal·liar els efectes de les altes temperatures estivals, els líquids, el ventilador i l'ombra són les mesures més recorrents dels ciutadans.

Tot i que la nostra ciutat no es troba en risc d'onada de calor, els santcugatencs coincideixen a destacar les altes temperatures d'aquest estiu.

Gent

He notat més la calor que l'any anterior. / Fa molta calor i molta humitat. / He notat molt la calor aquest any, potser per l'edat. / M'he platejat anar al metge, ja que em marejava.










La reducció de l'activitat esportiva a les hores més caloroses, el ventilador i el consum de líquids són algunes de les prevencions més habituals dels santcugatencs, que alhora coincideixen amb les recomanacions d'entitats sanitàries com el CAP.

Gent

Bec molts líquids. / M'agrada refrescar-me a les piscines. / Sobretot bec molta aigua. / Evito fer exercici.


L'Ajuntament va posar en marxa l'any 2004 una campanya de prevenció de la calor. El pla té com a objectiu difondre informació sobre els riscos de les altes temperatures i les mesures idònies per pal·liar els seus efectes, especialment en persones en edat de risc, com els nens i la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.