Les grans empreses de la ciutat no esperen una gran afectació de la grip A entre els treballadors


  • Comparteix:

Les gran empreses de la ciutat es preparen per fer front a la Grip A

Les gran empreses de la ciutat es preparen per fer front a la Grip A

Les grans empreses de la ciutat estan preparant protocols d'actuació en cas que la plantilla es vegi afectada per la grip A. Per ara, les companyies estan fent campanyes internes d'informació amb especial èmfasi en la prevenció. Extremar algunes mesures higièniques i visitar el metge en detectar els primers símptomes són alguns dels consells més freqüents.

Tot i no esperar efectes més greus que amb la grip estacional, la majoria d'empreses de la ciutat estan posant en marxa programes d'informació i prevenció sobre la grip A.

El director de recursos humans del Grup Ferrer Internacional, Gabriel Monllau, ha explicat a Cugat.cat que no es preveu una gran afectació per la grip A.

Gabriel Monllau

Pensem que no serà més forta que la grip estacional. Però hem elaborat un pla de prevenció i actuació.


Delphi i Boehringer Ingelheim, de la seva banda, tindran enllestit aquesta setmana un protocol d'actuació en cas d'una forta afectació de la malaltia. De moment, les companyies estan fent una campanya informativa en l'àmbit intern. Les empreses recomanen a tots aquells que pateixin símptomes que es quedin a casa i no facin l'esforç d'anar a treballar.

Segons Monllau, el Grup Ferrer Internacional preveu fer una campanya de vacunació entre els seus treballadors.

Gabriel Monllau

Hem fet una comissió de seguiment per donar respostes ràpides. Farem una campanya de vacunes de grip estacional i si podem de grip A també.


Tossir o esternudar en un mocador d'un sol ús i rentar-se sovint les mans són algunes de les mesures proposades per les empreses per evitar el contagi de la grip A. Una bona alimentació i la ingesta de vitamina C són altres recomanacions importants de cara a evitar contraure la malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.