Amics de la Unesco ha recollit més de 200 caixes de roba pels nens de Romania


  • Comparteix:

Els Amics de la Unesco han recollit més de 200 caixes de roba dins la seva campanya d'ajuda als nens més desafavorits de Romania. Amb aquests resultats, assolits després de quatre mesos de recaptació, el col·lectiu ha aconseguit doblar el nombre de donacions que es van fer a l'anterior campanya solidària.

Des del mes de desembre, els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat han recollit més de 200 caixes amb roba, mantes, joguines i material escolar. El col·lectiu enviarà a finals de mes tota la recaptació a la localitat de Roman, a Romania, amb la finalitat de cobrir les necessitats de nens i adults. La presidenta dels Amics de la Unesco, Montserrat Rumbau, ha fet una valoració molt positiva de la col·laboració dels santcugatencs en aquesta iniciativa:

Montserrat Rumbau

Vàrem pensar en fer un cicle que parlès de coses que van més enllà de la ciència


Rumbau també ha agraït la implicació de les entitats en aquesta campanya, com Ràdio Sant Cugat, el centre d'estudis Àgora, l'institut Leonardo Da Vinci i col·lectius Pa Sense Fronteres i Mercantic. La presidenta també ha remarcat que han recollit 30 caixes amb material escolar, una fita molt important dins aquesta campanya:

Montserrat Rumbau

Tenim molt bona resposta en tots els cicles de conferències que fem


Els articles recollits en aquesta campanya també aniran a parar als 38 nens romanesos apadrinats per santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.