La paella, les paradetes i els concerts omplen de gresca la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

El 18è Concurs de Paelles ha estat l'activitat més participativa d'aquesta tercera jornada de Festa Major a Valldoreix. Uns 200 comensals han fet un tast de les vuit paelles que s'han presentat al concurs. Al matí, comerciants, entitats, artesans, i fins i tot els artistes de Firart, han guarnit les seves paradetes al voltant del Casal de Cultura. L'escenari ha servit també per entregar el primer premi al cartell que ha representat la Festa Major d'enguany.

Els assistents a les fires d'artesans, entitats i artistes han estat poc matiners ja que no s'han apropat a les parades fins passat el punt del migdia. Alguns dels comerciants lamenten aquesta manca d'afluència.

Comerciants

Vers altres anys està sent fluix. / Ha vingut gent però sense aglomeracions. / Encara vindrà gent perquè Valldoreix és una mica dispers, sinó és per festes costa trobar-nos. / No hi ha molta gent.


Els 200 assistents al tradicional Concurs de Paelles, que ja ha arribat a la 18a edició, han compensat la participació en les activitats d'aquest dissabte de festa grossa. La gresca i la xerinola no han faltat en aquest àpat que ha reunit gent de totes les edats per degustar plegats les vuit paelles que s'han cuinat pel concurs.

Els comensals es mostren satisfets amb el resultat de les paelles.

Comensals

Està molt bé tot i que sembla més minsa que en altres anys. / Molt bona, porta bolets i botifarres. / Gambes, musclos, cloïses, conill i pollastre, estupenda! L'hem fet amb molt d'afecte.


La música gospel i un viatge per l'astronomia del cel amb telescopi han acompanyat als valldoreixencs fins la tradicional sardinada popular ecològica que tingut lloc al vespre. Els concerts per a la gent jove han tancat aquesta tercera jornada de Festa Major.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.