Josep Maria Escarré, nou inspector en cap de la Policia Local


Temes relacionats

Xavier Martorell demana al Síndic que expliqui les respostes a les queixes de Seguretat Ciutadana (22/set/09)

Jaume Clavell, Síndic: 'La Policia Local no es posa al costat dels ciutadans' (22/set/09)

Moisés Simon s'acomiada com a cap de la Policia Local després de 21 anys al capdavant del cos (28/mar/09)


  • Comparteix:

Josep Maria Escarré serà el nou inspector en cap de la Policia Local a partir d'aquest dijous. Ho ha anunciat aquest dimarts el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, durant la celebració de la festa patronal del cos policial. Escarré ha estat cap de les policies locals de Cunit i la Roca del Vallès i impulsarà, segons Martorell, la policia de proximitat que vol la ciutat de Sant Cugat.

Durant la celebració de la festa patronal de la policia local, que s'ha celebrat aquest dimarts al restaurant Can Cabassa, el regidor de Seguretat Ciutadana ha donat a conèixer que Escarré assumirà la tasca de l'anterior cap de la Policia Local Moisés Simon, que es va prejubilar el juny.

Xavier Martorell

És un inspector que té molta experiència, ha estat cap de Cunit, de la Roca, ha estat a la comissió de la Guàrdia Urbana de Barcelona i ens farà avançar cap a una policia de proximitat.


L'anunci ha marcat l'acte institucional de la festivitat dels Àngels Custodis al restaurant Can Cabassa Castaño.

Durant la jornada, Martorell ha tornat a restar importància a les dades de la memòria del Síndic de Greuges, que assenyalen que la major part de queixes rebudes pel defensor del poble en l'últim any són de l'àrea de seguretat ciutadana. Martorell considera que el cos policial sempre serà el que rebrà més queixes ja que està 24 hores al dia al carrer i sanciona conductes dels ciutadans, i ha destacat la feina feta pel cos en l'últim any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.