TMB considera 'desaforades' les peticions dels conductors d'autobusos


Temes relacionats

Treballadors de TMB expliquen el seu conflicte amb la direcció de l'empresa (21/oct/09)


  • Comparteix:

Logo de TMB

Logo de TMB

La direcció dels Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) considera 'desaforades' les peticions dels treballadors en el conflicte que arrosseguen totes dues parts des de fa més d'un any per tirar endavant el nou conveni del conductors d'autobusos. Després de l'acte dels treballdors aquest dimarts a Sant Cugat, l'empresa pública de transport assegura a Cugat.cat que són inassumibles les demandes dels sindicats perquè suposarien, segons afirmen, un increment de costos del 40%.

El director general d'Autobusos de TMB, Ignasi Armengol, ha explicat que els treballadors tenen sobre la taula l'oferta dels dos dies de descans que reclamaven a l'inici del conflicte i una reducció anual de 100 hores sense rebaixar el salari, més el compromís del manteniment del poder adquisitiu amb la pujada dels sous en relació amb l'increment de l'IPC.

Els conductors reclamen a més, segons Armengol, una paga més, una reducció de 200 hores més a part de les 100 que ja ofereix la direcció i una promoció dels treballadors dins de l'escala professional de l'empresa.

En aquest sentit, Armengol considera aquestes peticions 'desaforades'. Són declaracions a Cugat.cat.

Ignasi Armengol

Són desaforades en l'àmbit del sector professional en el que ens movem perquè ja tenim unes condicions molt bones.


Armengol, tot i la delicada situació, confia que finalment s'imposi 'el seny' i es pugui arribar a un acord sense perjudicar la ciutadania. Armengol ha reconegut el dret de vaga que assisteix els treballadors però ha lamentat haver de negociar amb l'amenaça de paralitzar Barcelona i el seu entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.