El consum de productes tradicionals com els panellets no perd força aquest any, tot i la situació econòmica. Segons els pastissers consultats per Cugat.cat, les vendes de panellets s'han ressentit poc de la crisi. Un any més, el panellet de pinyó serà el més venut, tot i les innovacions que proposen alguns obradors.
La tradició, nascuda a les masies del segle XIX, manté la vitalitat any rere any. Enguany la situació econòmica no afectarà la venda, segons el mestre pastisser Jaume Sàbat.
Jaume Sàbat
Estem en moments salats, la gent tindrà ganes de moments dolços. A més, els catalans celebrem molt les tradicions.
Tot i que els professionals innoven amb diferents tipus de panellets, el de pinyó continua sent el que més èxit té. Ho explica el mestre pastisser, Josep Maria Roura.
Josep Maria Roura
El panellet de pinyó és el rei, seguit del d'ametlla i el de cafè.
Les pastisseries Sàbat i Roura aposten pel panellet de llimona i el de rom amb panses com a novetats d'enguany.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.